maanantai 13. syyskuuta 2021

Sasulaiset ahkerina SM-sprintissä ja -viesteissä

Milloin lie viimeeksi on Savon Suunnan joukkueita osallistunut SM-viesteihin. Nyt siihen tarjoutui tilaisuus jopa kahden joukkueen voimin, kun viestit juostiin Navi järjestämänä Mikkelin Tornimäen hankalassa, mutta vaikeassa mäkimaastossa. 55-vuotisten (170-sarja) joukkue (Eero Thitz, Juha Kettunen ja Timo Natunen) oli kovassa seurassa 9.
60-vuotisten (190-sarja) joukkue (Tapio Tikkanen, Pekka Linjala ja Hannu Tiusanen) suunnisti sijalle 7. Joukkue oli vielä toisen osuuden jälkeen peräti pronssissa kiinni, mutta ankkuri joutui antamaan vähän periksi. Ilmeistä päätellen se ei haitannut (ainakin niin väittivät).

Lauantaina tehtiin varmaan seuran ennätys SM-sprinttiin osallistumisena. Peräti 7. osallistui  katujen ja pihojen kiertelyyn Juvalla . Parhaimmasta sijoituksesta vastasi Timo Natunen, ollen H55-sarjassa 12. Mainittakoon, että voittaja, Markku Kaartinen tässä sarjassa juoksi viivaa pitkin 2,7 km matkan 3 000 metrin coopperi-vauhdilla, että ei siinä juuri ehdi matkalla tuttuja moikata, jos aikoo pärjätä.
Kaikkiaan sprintin tulokset löytyyvät mm.järjestäjien  sm-sprintti 2021 sivulta.

 

Ei kommentteja: