tiistai 3. elokuuta 2021

Kolman kuntorastit 09.08.2021 klo 17:00 alkaen

 Opastus

10 km Varkaudesta Pieksämäen suuntaan (VT 23, Kolman risteys).

Muistathan koronaohjeet!

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Kolman entinen koulu.

Maastokuvaus

Maasto on hyväkulkuista ja polveilevaa kangasmaastoa, jossa näkyy paikka paikoin vähän aikaisempia metsänhoitotöitä.

Lähtö

Lähdössä EMIT- nollaleimaus. Lähtöön n. 250 m. Lähtöön on viitoitus (valkoisia muovinauhoja puissa). Lähdön tulee tapahtua kello 17:00 ja 18:30 välisenä aikana. Suoritusaikoja kirjataan kello 20:15 asti.

Radat

Rata

Pituus, km

Vaativuus

Mittakaava

A

6,0

vaativa

1:10 000

B

3,7

vaativahko

1:7500

C

2,0

helpohko

1:7500

D

1,0

helppo

1:7500

B YÖ

3,9

vaativahko

1:7500

 

Rastit

Rasti on merkitty rastilipulla ja Emit-pukilla. Rastilipun kepissä on sininen kuitunauha ja heijastava tarranauha, jotka jäävät osoittamaan rastipistettä myös kuntorastitapahtuman jälkeen maastoon ja yösuunnistusharjoitusta varten.

Leimaus ja maali

Emit-leimaus. Halukkaille otetaan aika. Kaikkien on kirjauduttava lähdössä ja maalissa. HUOM. Kaikkien lähtijöiden on leimattava maalissa ja ilmoittauduttava järjestäjille, vaikka olisi keskeyttänyt. Ilmoita puhelinnumerosi järjestäjille ennen maastoon lähtöä.

Yösuunnistusharjoitus

Osallistujien on mahdollista tehdä omatoimisesti yösuunnistusharjoituksia samoilla radoilla tai erityisesti B YÖ-radalla. Kaikilla rasteilla on rastipisteessä heijastava merkkinauha rastikepissä. Optiona voidaan pitää yhteissuunnistusharjoitus 9.8.2021 kello 22:00 alkaen yhteislähtönä B YÖ-radalla – jos halukkaita osallistujia on riittävästi. Ilmoittaudu viimeistään Su 8.8.21 Kuntorastien ilmoittaudu -lomakkeella tai laittamalla tekstiviesti ratamestarille numeroon 040 1982 668.

 

Muuta huomioitavaa

Lähtöpaikka sijaitsee sorakuopan alueen vieressä ja D-rata kiertää sorakuopan. Sorakuopan reunoilla kulkee värikäs lippusiima. Lippusiiman sorakuopan puolella ei saa kulkea!A-radalla rastin 8 eteläpuolella sijaitsevat (kartan alalaidassa ja osittain ulkopuolella) polut/metsätiet ovat kiellettyjä reittisuunnittelussa.Piha-alueilla ja viljellyillä pelloilla kulku on kielletty.

Hyvää suunnistusta ja onnistumisen tunteita kaikille osallistujille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoitattehan esim. tällä palstalla, toteutuuko yösuunnistusharjoitus. Jos ei toteudu, niin tietää sitten osallistua viikkorasteille. Molempia ei jaksa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ollaan menossa tänään ma. kymmeneksi.