perjantai 5. kesäkuuta 2020

Kuntorastiohjelma kesällä 2020

Kuntorastikalenteri on päivitetty alkukesän "kirjavankin" elon jälkeen.
Johtokunta oli koolla eilen (4.6.20) ja teki päätöksiä, joiden mukaisesti Kuntorastikalenteri ja siihen liittyvä ohjeistus on päivitetty nettsivuille.
Laittakaa kommentteja ja kyselyjä, jos siellä on jotain epäselvää. (Kullervo)

4 kommenttia:

Pirunvuoren Ponnistus kirjoitti...

Ilmoitin nyt etukäteen 4 henkilöä ensi viikon rasteille. Tämä nykyinen käytäntö pakottaa ilmoittautumaan etukäteen, vaikka emme varmasti vielä tiedä moniko meistä oikeasti osallistuu vai osallistuuko kukaan.

HannuTi kirjoitti...

Hei !

Kokouksessa säädettiin alkukauden kirjavaa käytäntöä ja vieläkin varmaan voi tarkentaa. Mielestäni kuntorasti-iltaan (nyt siis perinteinen maanantai) ei ole pakko ilmoittautua, ajateltu vaan, että järjestäjät voisi vähän ennakoida karttojen määrää. SaSulla on mukana kulkeva tulostin, joten karttoja voi tulostaa myös paikan päällä.
Omatoimisiin päiviin ti-ke on ilmoittauduttava, karttoja ei enää voi vapaasti tulostaa, ne lähetetään sähköpostiin. Tämä on kuitenkin viime vuosiin nähden täydentävä palvelu, ainakin toistaiseksi. Toisaalta, ainakin joitakin osallistujia on käynyt keväällä rasteilla, joiden olisi hyvää urheiluhenkeä noudattaen kuulunut suorittaa osallistumis/karttamaksu. Vielä sen ehtii hoitaa .Kuntorastit ovat kuitenkin tärkeä osa seuran tuloista, joilla pyöritetään toimintaa.

Hannu

Anonyymi kirjoitti...

Hieman sekavaa on ollut kieltämättä... Sitä on kyselty, että onko jatkossa ajanotto AINA maanantai-iltaisin vai voiko se olla välillä myös keskiviikkona? Se kun on nyt vähän vaihdellut.

Savon Suunta kirjoitti...

Hei !

Kyllä se on nyt aina maanantaisin. Poikkeuksia voi tietysti tulla, mutta ne näkyy sitten kalenterissa. Maksuistakin on varmaan ollut epäselvyyksiä. Kartta/osallistujamaksut on samat, tulosti kartat itse tai sen saa järjestäjältä. Tätä tietoa voi levittää kanssa suunnistajille.

Hannu