perjantai 8. toukokuuta 2020

Rogaining / Pirunvuori 2020. La 9.5. klo 10 - Ke 13.5. klo 21


Maastoon ja kartalle on sijoitettu 19 rastia, jotka ovat jo paikoillaan eli pääset  suunnistamaan vaikka heti. Kukin suunnistaja saa kiertää haluamansa rastit haluamassaan järjestyksessä. Kunkin rastin viimeinen numero kertoo rastin pistearvon : 31 on 1 pisteen rasti, 32 2 pisteen jne. Rasti 40 on arvoltaan 10 pistettä. Tulos muotoutuu rastien yhteenlasketuista pisteistä. Eniten pisteitä kerännyt on voittaja, samaan pistemäärään päätyneistä nopein on paras.
Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee ns. vanhalla 5-tiellä, jolle käännytään 5-tieltä Varkaudesta tullessa vasemmalle 100 m Jokipolventien risteyksestä pohjoiseen, nimetön risteys, opasterastilippu risteyksessä. Vanhaa 5-tietä ajetaan n. 700m pohjoiseen  metsäautotien risteykseen, jossa lähtö/maali rastiliput. Paikoitus vanhan 5-tien varressa lähtöpaikan molemmin puolin, älä käytä lähtöpaikasta lähtevää metsäautotietä.
Karttatiedustelut/tilaukset tekstiviestillä 0503571706, jos et voi itse tulostaa kuntorastikalenterin linkistä.
Kartan lounaisosien maastotyöt kesken. Maastossa runsaasti kiviä, joita ei ole kartalla, mutta kaikki kartalta löytyvät kivet kyllä löytyy maastosta. Kartoituksen taso tällä hetkellä rogaining-henkinen, olennainen tieto rastien löytymiseen löytyy kartalta, mutta rastiväleillä voi olla "yllätyksiä".
Tänä vuonna kaikki alle 4 h suoritukset menee samaan sarjaan. Jos haluat mukaan tuloksiin, laita sähköpostilla rastien kiertojärjestys ja käytetty aika, niin laskeskelen tulokset. Sähköpostiosoite: tormikoski@gmail.com .
Kaikki 13.5. klo 24.00 mennessä tulleet tulokset julkaistaan SaSun sivuilla, kunhan ne saadaan laskettua. Rastivälillä 38-43 oikomahdollisuus uiden. Vesi on jääkylmää ja salmi syvä. Ratamestari vahvasti suosittelee turvallisuussyistä kiertoa lahden pohjukan kautta. Rastilla 45 kielletty alue on eläinten laidunalue, jonka läpi oikaisu on ehdottomasti kielletty. Niille, jotka haluavat pitää eläinten rapsuttelutauon ko. rastilla, pihaan saapuminen sallittu portista, poistuminen samaa kautta, pidäthän portin suljettuna. Rapsutteluajan saa vähentää suoritusajasta :-)
Eläimet ovat kilttejä, mutta suhtauduthan emojen huolenpitoon jälkikasvustaan kunnioituksella, samoin hanhien suhistessa kannattaa pitää sopiva välimatka.
Mukavia suunnistushetkiä! Ratamestarit

Ei kommentteja: